L’especialització, la clau per aconseguir l’èxit.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?

El màrqueting en el sector de la salut és un camp que requereix una metodologia molt específica i diferent de la qual s’aplica en la majoria de sectors. Aquest àmbit, requereix una constant exigència davant la competitivitat en el sector.

Sabem que dins d’aquest àmbit, cada dia augmenta la competència, que fa cada vegada més difícil l’atracció de nous clients en el sector. Des de Lexxus Health Marqueting us donem totes les eines necessàries per tal d’arribar a la fidelització d’antics clients i captació de nous clients.

Lexxus Health Marketing som especialistes en marketing estratègic i comunicació en l’àmbit de la salutEl nostre equip d’especialistes en la matéria ha investigat, treballat i desenvolupat solucions específiques per a centres mèdics, òptiques, farmàcies i centres auditius. Som  Lexxus Health Marketing, especialistes en marketing estratègic i comunicació en l’àmbit de la salut. 

Experiència en el sector de la salut
0%
Conèixement i qualitat professional
0%
Compromís
0%
Augment del trànsit
0%
Augment fidelització
0%
Augment de la facturació
0%

Tenim la recepta que necessites

ESPECIALISTES EN MARKETING DE LA SALUT

El client i pacient és la primera matèria per a que el teu centre funcioni. Nosaltres et donem els ingredients per a:

  • La captació i fidelització de clients/ pacients
  • Millorar l’atenció del client/ pacient

Una dosis de creativitat i d’especialització formen la fórmula per al disseny que necessites.

Volem però, que el producte sigui de qualitat, i per això investiguem i analitzem els factors interns i externs per augmentar la rentabilitat del centre. A més, volem afegir el nostre toc secret, realitzant sessions formatives.

Per donar a conèixer la recepta, ens encarreguem de difondre-la a través d’una estrègia de comunicació diferenciadora i l’excecusió d’un pla de marketing online per arribar al major públic possible.

Volem que el teu client tingui cura de la salut de la seva família

marketing de la salut comunicacio disseny neuromarketing optiques centres medics centres auditius farmacies

Vols saber com ho fem?

T’informarem sense cap compromís