Què fem?

SERVEIS

Lexxus Health Marketing som especialistes en marketing estratègic i comunicació en l’àmbit de la salut. El nostre equip d’especialistes en la matèria investiga, treballa i desenvolupa solucions específiques en l’àmbit de la salut, específicament en: centres mèdics, òptiques, farmàcies i centres auditius.

Òptiques i centres auditius

Marketing per a òptiques i centres auditius. Nascuts de l’experiència de treballar pel sector òptic, a Lexxus hem aconseguit detectar els problemes més habituals i trobar-hi solucions. A partir de la realització d’un estudi de l’òptica i el vostre entorn, es procedeix a marcar unes estratègies definides adequades a les necessitats del centre.

Centres mèdics

Marketing per a centres mèdics. La percepció de vàlua assistencial és allò que ens fa diferents i únics, i fa que els pacients ens escullin i recomanin. Des de Lexxus Health Marketing us donem les eines i us ajudem a tenir l’engagment amb els vostres pacients i aconseguir la seva vinculació amb el vostre centre. Som Lexxus Health Marketing, especialistes en marketing per a centres mèdics.

Farmàcies

Marketing per a farmàcies. A Lexxus hem aconseguit detectar els problemes més habituals que us podeu trobar en una farmàcia i plantejar les estratègies i solucions per afrontar-los. Lexxus Health Màrqueting volem donar-vos les eines per fer un salt qualitatiu en el vostre sector. Us acompanyem en un canvi de metodologia que us servirà per avançar en el camí que la vostra farmàcia esculli i arribar a l’excel·lència en els serveis.

T’AJUDEM AMB LA TEVA ESTRATÈGIA DE MARKETING?

T’informarem sense cap compromís